EcoMoto 930×122

clădire

SOȚII DICĂ VOR SĂ-ȘI FACĂ ÎN PITEȘTI SALON DE NUNȚI ȘI BOTEZURI

Soții Dică au înaintat Primăriei Pitești o nouă cerere pentru aprobarea unui proiect imobiliar.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Nicolae Dică, fostul mare jucător al lui FC Argeș și Steaua, în prezent antrenor secund al roș-albaștrilor, și Corina Dică vor să construiască o clădire cu demisol, parter și 3 etaje pe un teren pe care îl au în proprietate pe strada Rahova, la numărul 10.

Potrivit cererii formulate pe adresa municipalității, este vorba de o clădire cu locuințe colective și, la parter, cu salon pentru evenimente (nunți, botezuri, petreceri corporate), evident pentru închiriat.

Citiți și: (VIDEO) CÂINE ȚINUT CAPTIV ÎNTR-O CLĂDIRE DE 1 MILION DE EURO!

Clădirea ar urma să aibă o arie construită de 265 de metri, o arie desfășurată de 1.590 de metri și o înălțime maximă de 18, 5 metri.

Proiectul construcției îl are ca autor pe arhitectul Anton Staicu.

Comisia de urbanism a Consiliului Local va analiza cererea și va da un răspuns.

Amintim că o solicitare similară a soților Dică a fost respinsă în primăvara acestui an. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/sotii-dica-cer-iar-aprobare-pentru-locuinte-pitesti/. (Foto: Facebook Dică Corina)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90