930×122 CAPRA 5

clădire

(GALERIE FOTO) APARE O NOUĂ CLĂDIRE ÎN PITEȘTI. AFACERE DE FAMILIE

Apare o nouă clădire în Pitești. Afacere de familie. O clădire de locuințe colective și de spații cu altă destinație decât aceea de locuit ar urma să fie construită pe strada Smeurei din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Clădirea va avea subsol, două demisoluri, parter și 6 etaje și va fi ridicată pe un teren privat din intravilanul municipiului, situat la nr. 15-17, cu o suprafață de 1.081 de mp.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic la o clădire cunoscută din Centru

Accesul carosabil și pietonal către imobil se va face din latura de sud-vest a terenului, care are acces direct din strada Smeurei. Parcarea autoturismelor se va realiza în subteran/demisol și la nivelul solului. Suprafața minimă de spații verzi propusă este de 30%.

Deocamdată, proiectul se află pe hârtie, inițiatorii cerând Primăria Pitești elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul pe care vor să construiască această clădire.

Afacerea este una de familie, inițiatorii proiectului fiind Mihai Păun (patronul firmei SC Pavone SRL), Luminița Păun și Mario Octavian Păun (foto – fiul lui Mihai Păun și membru PSD, asistent al europarlamentarului Gabriela Zoană).

Termenele de execuție vor fi stabilite după îndeplinirea tuturor formalităților birocratice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3