EcoMoto 930×122

mirel rădoi

NICOLAE DICĂ ATACĂ PROMOVAREA CU SCM PITEŞTI

Astăzi, în ultima conferinţă de presă din 2015 a Primăriei, a fost prezentat noul antrenor principal al echipei de fotbal de Liga a III-a SCM Piteşti, echipă finanţată de municipalitate. Noul antrenor este Nicolae Dică, fost fotbalist la FC Argeş şi la Steaua Bucureşti şi, până de curând, antrenor secund la Steaua.

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

„Obiectivul este promovarea în Liga a II-a şi, ulterior, accederea pe prima scenă fotbalistică a ţării. Este păcat ca un oraş ca Piteştiul să nu aibă echipă în prima Ligă! O să încercăm să preluăm şi brandul FC Argeş, aşa că aşteptăm cât mai mulţi suporteri alături de noi.

Nu am venit la Piteşti pentru bani, ci pentru a face performanţă. Voi aduce jucători precum Cotigă, Năstăsie, Stancu, Şerban sau Ciprian Tănasă. Antrenor cu portarii va fi fostul goalkeeper de la Steaua Cornel Cernea, iar antrenor secund, Alin Popescu.”, a spus Dică, acesta semnând un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Nicolae Dică și viceprimarul Cornel Ionică, prezent la conferință, au mai anunțat că este posibil ca în staff-ul lui SCM Piteşti să fie cooptat şi fostul director sportiv de la Steaua, Mirel Rădoi, pe aceeași funcție deținută la roș-albaștrii.

Precizăm că Dică îl înlocuieşte la cârma echipei Primăriei pe Constantin Schumacher, care a preferat să plece să antreneze pe Petrolul Ploieşti în prima Ligă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3