Eurial 930 x 122

mirel rădoi

NICOLAE DICĂ ATACĂ PROMOVAREA CU SCM PITEŞTI

Astăzi, în ultima conferinţă de presă din 2015 a Primăriei, a fost prezentat noul antrenor principal al echipei de fotbal de Liga a III-a SCM Piteşti, echipă finanţată de municipalitate. Noul antrenor este Nicolae Dică, fost fotbalist la FC Argeş şi la Steaua Bucureşti şi, până de curând, antrenor secund la Steaua.

Citiți și: E clară treaba: Ce spune, de fapt, Coman despre venirea lui Dică

„Obiectivul este promovarea în Liga a II-a şi, ulterior, accederea pe prima scenă fotbalistică a ţării. Este păcat ca un oraş ca Piteştiul să nu aibă echipă în prima Ligă! O să încercăm să preluăm şi brandul FC Argeş, aşa că aşteptăm cât mai mulţi suporteri alături de noi.

Nu am venit la Piteşti pentru bani, ci pentru a face performanţă. Voi aduce jucători precum Cotigă, Năstăsie, Stancu, Şerban sau Ciprian Tănasă. Antrenor cu portarii va fi fostul goalkeeper de la Steaua Cornel Cernea, iar antrenor secund, Alin Popescu.”, a spus Dică, acesta semnând un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.

Citiți și: Becali i-a tras prima țeapă lui Dică!

Nicolae Dică și viceprimarul Cornel Ionică, prezent la conferință, au mai anunțat că este posibil ca în staff-ul lui SCM Piteşti să fie cooptat şi fostul director sportiv de la Steaua, Mirel Rădoi, pe aceeași funcție deținută la roș-albaștrii.

Precizăm că Dică îl înlocuieşte la cârma echipei Primăriei pe Constantin Schumacher, care a preferat să plece să antreneze pe Petrolul Ploieşti în prima Ligă.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90