NOR CURIER 930X122

iordan eftimie

UN NOU ANTRENOR LA SCM PITEȘTI

Un nou antrenor la SCM Pitești. Noul antrenor principal al echipei SCM Pitești va fi Iordan Eftimie. Contractul va debuta pe 1 iulie 2017.

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

„Foarte multe argumente ne-au făcut să alegem un antrenor piteștean, fost jucător al echipei FC Argeș și foarte bun cunoscător al campionatului național în care vom activa.

Obiectivul echipei pentru viitorul campionat, asumat de noul antrenor, este clasarea pe locurile 1-7 la finalul campionatului 2017-2018.”, precizează Cornel Ionică, primarul Piteștiului, cel care a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Amintim că postul de antrenor principal rămăsese vacant după plecarea lui Nicolae Dică la FCSB. Cu Dică pe banca tehnică, SCM, echipa Primăriei Pitești, a obținut în sezonul recent încheiat promovarea în Liga a II-a de fotbal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3