930 x122 grota rece

    SUPORTERI

    Olanda a spulberat România! Asta ne e valoarea!

    Într-un meci încheiat acum câteva momente și disputat la Amsterdam în grupa D a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal 2014, naționala României a fost învinsă fără drept de apel de Olanda, scor 4-0 (1-0 la pauză).

    Olandezii au marcat prin Van der Vaart, în minutul 12, Van Persie, de două ori, în minutul 56 și în minutul 65, din penalty, și Lens, minutul 90. Într-un alt meci al grupei D disputat tot în această seară, Turcia – Ungaria 1-1.

    În urma acestor rezultate, Olanda și-a consolidat primul loc, cu 18 puncte. Ungaria rămâne pe doi, cu 11 puncte, iar România, pe trei, cu 10 puncte. Turcia se află pe poziția a patra, cu 7 puncte.

    Următoarea etapă a grupei se va juca pe 6 septembrie și programează partidele România – Ungaria, Estonia – Olanda și Turcia – Andorra.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3