930 x122 grota rece

mihai foamete

Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Mihai Foamete (foto), președintele Consiliului Director de la FC Argeș, a vorbit pe larg despre construcția noului stadion de la Pitești, care ar urma să fie gata, cu aproximație, în 2023.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Potrivit clubului piteștean, noua arenă va fi de categoria UEFA 4, fiind astfel capabilă să găzduiască meciuri internaționale. Capacitatea proiectată este de 15.000 de locuri, scaunele urmând a fi colorate alb-violet, în vreme ce suprafața de joc ar urma să fie hibridă.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

„Chiar dacă lucrurile merg un pic mai domol în România față de alte țări, vă asigur că stadionul se va finaliza. Discuțiile sunt înaintate. S-au semnat documente, s-au semnat autorizații. Cea mai de durată perioadă e cea a actelor și chestiunilor legate de documente. Apoi, stadionul se va ridica destul de repede. Cam într-un an și jumătate, doi, sperăm să vorbim de finalizare și să jucăm primul meci pe noul stadion”, a declarat Mihai Foamete.

Tribunele vor fi acoperite în întregime, vor fi și spații comerciale, iar stadionul nu va avea pistă de atletism.

Reamintim că, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a semnat contractul de proiectare al acestui stadion la începutul lunii august, „în ziua în care FC Argeș 1953 a împlinit 68 de ani”. Subiectul pe larg, AICI – Ultimă oră: Vom avea stadion de Champions League în Pitești!

Sursă foto 2: Facebook Mihai Foamete

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90