Donaris 930 x 122

budeasa

VEDETE ÎN BUDEASA

Vedete în Budeasa. În perioada 31 martie – 1 aprilie 2018, la Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa va avea loc ediția a II-a a Campionatului de Fotbal în Sală.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Competiția va include și un meci demonstrativ cu vedete din lumea fotbalului: Jean Vlădoiu, Ionuț Badea, Constantin Schumacher, Miodrag Belodedici și Ciprian Tănasă.

Potrivit organizatorilor, Primăria Budeasa și Consiliul Local Budeasa, termenul limită pentru înscrierea echipelor este 28 martie (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Pentru înscrierea unei echipe, sunt necesare câte o copie după actele de identitate ale jucătorilor și formularul de înscriere – echipă, însoțit de declarația pe proprie răspundere, în caz de accidentare. Formularele de înscriere pot fi descărcate de AICI.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Budeasa. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0748.493.607 – Bogdan Zamfirescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90