New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

VEDETE ÎN BUDEASA

Vedete în Budeasa. În perioada 31 martie – 1 aprilie 2018, la Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa va avea loc ediția a II-a a Campionatului de Fotbal în Sală.

Citiți și: RCS & RDS, INVESTIȚIE ÎN BUDEASA

Competiția va include și un meci demonstrativ cu vedete din lumea fotbalului: Jean Vlădoiu, Ionuț Badea, Constantin Schumacher, Miodrag Belodedici și Ciprian Tănasă.

Potrivit organizatorilor, Primăria Budeasa și Consiliul Local Budeasa, termenul limită pentru înscrierea echipelor este 28 martie (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: MESAJ DE INTERES PENTRU LOCUITORII DIN BUDEASA

Pentru înscrierea unei echipe, sunt necesare câte o copie după actele de identitate ale jucătorilor și formularul de înscriere – echipă, însoțit de declarația pe proprie răspundere, în caz de accidentare. Formularele de înscriere pot fi descărcate de AICI.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Budeasa. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0748.493.607 – Bogdan Zamfirescu.

Comdata 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066