930 x122 grota rece

amenzi

SPORTURI ÎN PANDEMIE: CHEFUL, FUGA DIN IZOLARE ȘI JOCUL DE NOROC

În ultimele 24 de ore au fost intensificate activităţile de verificare desfășurate de polițiștii argeșeni în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, în mijloacele de transport în comun, dar şi în pieţe, restaurante şi terase.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Polițiștii au verificat, în total, 2.665 de persoane, dintre care 1.970 au fost verificate în cadrul acțiunilor punctuale.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 205 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 59.750 de lei. Dintre acestea, 168 de sancţiuni, în valoare de 30.250 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, 3 sancțiuni, pentru nerespectarea măsurii izolării/carantinei la domiciliu, 14, în valoare de 21.000 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că au participat la activități în spații private închise pentru care au fost instituite restricții, iar 20 sancțiuni, în valoare de 6.500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00).

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Acestora li se adaugă alte zeci de sancțiuni aplicare în weekend.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 26 de ani, din orașul Ștefănești, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

În ziua de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Piteşti au constatat faptul că, două persoane din aceeași familie, mamă și fiu, de 82, respectiv 54 de ani, din Pitești, nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

Persoane sancționate contravențional pentru participarea la un eveniment privat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 14 noiembrie a.c., într-o locație privată de pe raza localității Ciofrângeni a fost oganizat un eveniment privat, la care au participat mai multe persoane.
În urma verificărilor efectuate, au fost identificate 14 persoane care au participat la evenimentul respectiv, acestea fiind sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, conform Legii 55 din 2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ziua de 16 noiembrie , polițiștii din cadrul Secției 2 Piteşti au constatat faptul că o sală de jocuri de noroc din zona de competenţă, nu se respectă prevederile legale în vigoare, respectiv măsura suspendării activităţii.
Documentația întocmită cu ocazia verificărilor a fost înaintată către Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale, conform competențelor.

„Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic, şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri!”, precizează IPJ Argeș.

Foto descriptiv: midi-tv.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3