930X122 MAIA

Arges

5.400 DE ELEVI DIN ARGEȘ, ÎN TESTE. TUDOSOIU: SIMULAREA MERGE BRICI

Astăzi a început și în județul Argeș simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a. Prima probă a fost limba și literatura română.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

„În Argeș avem 5.400 de elevi înscrişi la simulările pentru Evaluarea Naţională, clasa a VIII-a, în 139 de unităţi de învăţământ şi 32 de centre de comunicare.

Până acum nu avem cunștință de vreun incident. Totul a funcţionat corect şi normal. Subiectele au fost descărcate în timp util și au ajuns la ora 9 pe băncile elevilor pentru a fi rezolvate. Am fost parolişti şi nu au existat întâmplări nefericite, care să conducă la întârzieri în program.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Examenul s-a desfăşurat pe parcursul a două ore.”, precizează inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu. „Generalul” mai spune că în școlile din Argeș astăzi nu au fost tentative de copiere, neexistând, însă, nici vreo miză, fiind vorba, totuși, de o simulare de „antrenament”, nu de un examen propriu-zis.

Mâine, 24 februarie, tot cu începere de la ora 9, va avea loc proba la matematică. Rezultatele vor fi afișate pe 6 martie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3