Donaris 930 x 122

Arges

5.400 DE ELEVI DIN ARGEȘ, ÎN TESTE. TUDOSOIU: SIMULAREA MERGE BRICI

Astăzi a început și în județul Argeș simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a. Prima probă a fost limba și literatura română.

Citiți și: În Argeș s-a premiat umanitatea! Ei sunt eroii în uniformă

„În Argeș avem 5.400 de elevi înscrişi la simulările pentru Evaluarea Naţională, clasa a VIII-a, în 139 de unităţi de învăţământ şi 32 de centre de comunicare.

Până acum nu avem cunștință de vreun incident. Totul a funcţionat corect şi normal. Subiectele au fost descărcate în timp util și au ajuns la ora 9 pe băncile elevilor pentru a fi rezolvate. Am fost parolişti şi nu au existat întâmplări nefericite, care să conducă la întârzieri în program.

Citiți și: Video – Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, despre starea pacienților infectați cu Omicron

Examenul s-a desfăşurat pe parcursul a două ore.”, precizează inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu. „Generalul” mai spune că în școlile din Argeș astăzi nu au fost tentative de copiere, neexistând, însă, nici vreo miză, fiind vorba, totuși, de o simulare de „antrenament”, nu de un examen propriu-zis.

Mâine, 24 februarie, tot cu începere de la ora 9, va avea loc proba la matematică. Rezultatele vor fi afișate pe 6 martie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441