NOR CURIER 930X122

par

7 UTILIZĂRI SURPRINZĂTOARE ALE PASTEI DE DINȚI

În principiu, oricine are o pastă de dinți acasă. Ceea ce mulţi nu ştiu, însă, este că ea poate fi folosită în mai multe scopuri, nu doar pentru a ne spăla pe dinți. Iată șapte utilizări poate surprinzătoare ale pastei de dinți.

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi! Se ia și permisul!

Tratează ciupiturile de insecte

Pielea se umflă, se înroșește și ai mâncărimi după ce te ciupește o insectă. Este de ajuns să aplici un pic de pastă de dinți pe urma lăsată, s-o masezi și s-o întinzi bine și vei vedea că în cel mai scurt timp senzația de mâncărime se va calma, iar ciupitura se va vindeca mai repede.

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

Poate înlocui gelul de curățare

În special femeile cu tenul gras se pot folosi de acest truc. Știm deja că pasta de dinți poate să usuce coșurile, așa că de ce nu ai folosi-o și ca să-ți cureți tenul? Amestecă un pic de pastă de dinți cu apă curată, cât să se înmoaie, apoi clătește-ți fața cu această soluție.

Îndepărtează petele de ruj de pe haine

Este foarte dificil să scoți din țesătură urmele de ruj sau de cerneală, însă te poate ajuta pasta de dinți. E suficient să o întinzi direct pe pată și să freci țesătura cu o periuță. Clătește apoi bine haina şi va arăta ca nouă.

Împiedică aburirea oglinzii de la baie

Știi cum se aburește oglinda de la baie când faci duș. Ca să nu mai fie nevoie s-o ștergi de fiecare dată sau să aștepți să se ducă aburul, poți să freci oglinda într-o zi cu pastă de dinți, apoi s-o cureți cu o cârpă curată. Vei vedea că nu se mai aburește când vei face duș.

Curăţă încălțămintea

În special când vine vorba de pantofii sport deschiși la culoare, pasta de dinți este cea mai bună metodă de curățare a acestora. Poți readuce încălțămintea la culoarea originală dacă îi cureți cu un pic de pastă de dinți și cu un prosop curat și uscat.

Curăță ecranul telefonului mobil

Foarte multă lume are în ziua de astăzi un telefon mobil cu touch-screen, iar asta înseamnă un ecran destul de mare care se poate zgâria foarte ușor. Poți ascunde zgârieturile și poți curăța ecranul foarte bine cu un pic de pastă de dinți. Întinde pasta cu un deget pe tot ecranul, apoi curăță-l cu o cârpă curată și moale. Atenție, nu folosi pastă de dinți pentru albire, deoarece ar putea fi grunjoasă!

Scoate guma de mestecat din păr

Dacă ești mamă și copilul tău este la școală, probabil ai trecut și tu prin momente ,,de groază’’, în care cel mic a venit acasă cu gumă de mestecat în păr. Cel mai ușor s-o dai jos nu este cu foarfeca, ci tot cu ajutorul pastei de dinți: acoperă guma din păr cu pastă, las-o câteva minute, apoi o poți dezlipi ușor de fire. (Sursă şi foto: avantaje.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90