New Profesional Consult 930 x 122

accident de muncă

ACCIDENT DE MUNCĂ LA O FABRICĂ DIN OARJA

Un accident de muncă s-a produs în această seară, în jurul orei 22, la o firmă din comuna argeșeană Oarja. Ar fi vorba de SCP PIMSA SRL (care are ca obiect de activiate fabricarea altor produse din plastic).

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Victimă este un angajat al fabricii (un bărbat în vârstă de 37 de ani, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș), care și-a prins mâna dreaptă într-o presă mecanică.

Victima a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce în prealabil a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Înființată în 2010, SCP PIMSA SRL, care funcționează la kilometrul 102 al autostrăzii Pitești – București, în Oarja, avea anul trecut 270 de angajați, conform celor mai recente date publice disponibile. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90