New Profesional Consult 930 x 122

șofer drogat

Accident tragic! Mamă și fiică de 6 ani, spulberate pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Un accident tragic a fost produs sâmbătă seara de un șofer care s-a urcat drogat la volan.

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Acesta a lovit în plin, pe trecerea de pietoni, o femeie în vârstă de 40 de ani şi pe fiica ei de 6 ani. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Ploieşti, notează Hotnews.ro

Victimele au fost transportate de urgență la spital, femeia fiind grav rănită.

Citiți și: Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

Aceasta a suferit o fractură la un cot, o altă fractură la gleznă, un traumatism toracic şi este internată la Secţia de ortopedie a spitalului, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase, pentru News.ro.

Fetiţa, care a fost dusă, în primă fază, tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior, fiind transferată pentru internare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, potrivit IPJ Prahova.

Astfel, ieri, 19 martie, acesta a fost dus în faţa procurorilor, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursă foto: Ziarul de Ploiești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90