930 x122 grota rece

isu

ACUM, ÎN PIAȚA „MILEA”. LA MULȚI ANI, BRAVI POMPIERI!

Acum, în Piața „Milea”. La mulți ani, bravi pompieri! În luptă contracronometru cu incendiile sau pentru salvarea de vieți, pompierii argeșeni au dovedit de-a lungul timpului profesionalism și tărie de caracter. Munca lor, nu de puține ori traumatizantă și nu lipsită de pericole, este răsplătită astăzi de comunitate cu un gând bun și o urare din tot sufletul: la mulți ani!

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Este ziua lor, a pompierilor din Argeș și din întreaga țară. Aniversează și aniversăm azi alături de ei 170 de ani de la eroica bătălie din Dealul Spirii din data de 13 septembrie 1848, devenită mai apoi Ziua Pompierilor din România.

Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a organizat în această dimineață un eveniment special în centrul Piteștiului, în Piața „Vasile Milea”.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Anterior defilării, evenimentul a mai inclus primirea raportului, trecerea în revistă a formaţiei şi salutul, intonarea imnului de stat, o slujbă religioasă, cuvântul de deschidere, citirea mesajelor de felicitare, avansări în grad înainte de termen, înmânarea de diplome și scurte alocuţiuni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90