Donaris 930 x 122

evaziune fiscala

ACUM: PERCHEZIȚII LA SAMSARII DE MAȘINI. STATUL, FURAT CA ÎN CODRU

Acum: Percheziții la samsarii de mașini. Statul, furat ca în codru. Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române fac la această oră 6 percheziții în municipiul Bucureşti și în județul Argeș (o percheziție), la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Potrivit anchetatorilor, persoanele cercetate ar fi achiziționat din spațiul intracomunitar, prin intermediul unei societăți comerciale pe care ar fi controlat-o, peste 300 de autoturisme pe care ulterior le-ar fi comercializat către clienţi din România, însă fără a le înregistra în evidenţele contabile, cu scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat depășește 5.200.000 de lei. Din această sumă, aproape 440.000 de lei este impozitul datorat pe venit, iar aproximativ 4.800.000 de lei reprezintă valoarea TVA datorată.

Citiți și: Poliția Română își cumpără mașini puternice

Polițiștii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere la audieri.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al polițiștilor de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), într-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Suportul tehnic este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441