New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ACUM: TIR RĂSTURNAT

În urmă cu doar câteva minute un accident de circulație s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești. Un șofer de TIR, din motive încă necunoscute public la această oră, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina, încărcată cu sodă caustică, s-a răsturnat. Șoferul a scăpat cu răni ușoare.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația auto în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ. Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

UPDATE 1: Șoferul TIR-ului se numeşte Ion B., are 58 de ani şi este din Chişinău-Republica Moldova. Se pare că într-o curbă la stânga TIR-ul a intrat în balans, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat într-o parte, nu înainte de a intra în coliziune cu o autoutilitară Ford, condusă din sens opus de Eugen M., de 31 de ani, din comuna argeșeană Vultureşti. Și acesta a scăpat teafăr și nevătămat. Conducătorul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

UPDATE 2: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 14:45 circulația s-a reluat în condiții normale. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90