930×122 CAPRA 5

caldura

calorifer1

AFLI PRIN E-MAIL DACĂ VEI RĂMÂNE FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN CASĂ!

Începând din această lună, clienţii Termo Calor Confort, societatea care furnizează energie termică şi apă caldă în Piteşti şi alte câteva localităţi învecinate, beneficiază de un nou serviciu.

Citiți și: O cheltuială în plus pentru cei care stau la bloc!

Astfel, clienţii pot primi pe e-mail factura de energie termică şi pot verifica soldul pe internet pe portalul www.termocalorconfort.ro.

Pentru accesare vă puteti înregistra direct pe site, specificând numele şi codul de client, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de e-mail. Vă alegeţi o parolă de acces, urmând ca Termoficarea să valideze contul prin verificarea codului de client. După ce vi se validează contul, puteţi accesa documentele menţionate.

Citiți și: Veste importantă pentru cei care rămân fără furnizor de energie!

De asemenea, vă puteţi înregistra şi prin depunerea unei cereri de acces la sediile zonale ale societăţii. În cerere trebuie să specificaţi numele şi codul de client pentru care doriţi informaţii, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de e-mail la care veţi primi notificări. După depunerea cererii veți primi pe email numele de utilizator şi parola de acces.

Totodată, prin înregistrarea pe portalul Termo Calor Confort veţi fi înştiinţaţi pe e-mail despre întreruperile de furnizare a energiei termice, precum şi despre orice problemă tehnică din zona dumneavoastră.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3