New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

ALERTĂ LÂNGĂ ARPECHIM! EXISTĂ RISCUL UNOR NOI INCENDII!

După cum v-am informat, ieri după-amiază în vecinătatea platformei OMV Petrom-Arpechim, pe drumul 23, s-a produs un incendiu la o hală de 400 de mp în care erau depozitate produse petroliere.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În zonă au acționat 6 autospeciale cu apă și spumă ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și 2 autospeciale ale unui operator specializat al OMV Petrom-Arpechim. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20. Focul a afectat hala, care apartine societății comerciale Argecom SA, 2 cisterne de 40 de tone încărcate cu bitum și motorină, 1 camion și o autoutilitară ale unui alt agent economic din Pitești. Prefectura Argeș anunță că intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei unor hidranți în zonă. Cauza probabilă a incendiului a fost aprinderea combustibilului, prin manipularea unei pompe de transfer a acestuia dintr-una dintre cisterne. Alimentarea cu apă s-a făcut cu mai multe autospeciale de pe platforma OMV Petrom-Arpechim.

Din punctul de vedere al conducerii Prefecturii există riscul producerii unor alte incendii. Prin urmare, prefectul interimar, Ion Burnei, a dispus astăzi ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția și Garda de Mediu Argeș să verifice în zilele următoare amplasamentele tuturor operatorilor economici din zonă.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90