New Profesional Consult 930 x 122

circulatie auto

ALUNECARE DE TEREN ÎN DEDULEȘTI! RESTRICȚII DE TRAFIC PE DN PITEȘTI-RÂMNICU VÂLCEA!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza precipitațiilor abundente de ieri circulația rutieră este la această oră întreruptă pe următoarele drumuri naționale:

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

-în județul Vâlcea – pe DN 65 C, în zona Măldărești, iar pe DN 7 A Brezoi-Voineasa circulaţia a fost reluată pe un fir în zona localității Malaia

-în județul Hunedoara – pe DN 7 A, în zona orașului Petrila (km. 100)

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

-în județul Argeș – pe DN 67 B Pitești-Drăgășani, la km. 159+500 de metri, în zona Vedea, din cauza unui podeț afectat de viitură.

În plus, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone din cauza unei alunecări de teren produsă în zona Deduleşti. Rute ocolitoare pentru traficul greu sunt DN 64 Râmnicu Vâlcea-Găneasa, DN 65 Găneasa-Slatina-Piteşti și DN 1 Veştem-Braşov, DN 1 A Braşov-Ploieşti-Bucureşti.

În continuare circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 906, între Pitești și Curtea de Argeș, în zona localității argeșene Dobrogostea, după ce un automotor a deraiat ieri din cauza unei viituri.(Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90