930×122 CAPRA 5

ambulanta

ARGEȘ: COPII ȘI ADULȚI, INTOXICAȚI CU FUM

Argeș: Copii și adulți, intoxicați cu fum. Șase persoane din comuna Pietroșani (satul Retevoiești) s-au intoxicat cu fum în această dimineață în casa în care locuiesc, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean.

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Dintre cele șase persoane, patru sunt copii, iar doi, adulți. Este vorba de membri ai aceleiași familii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne informează că cei patru copii și mama lor au fost transportați, în stare stabilă, la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș. În schimb, conform sursei citate, tatăl a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să fie și el transportat la spital.

Citiți și: Maximă urgență în Prundu, la un magazin vestit! Persoane în pericol!

Toți cei șase, care dormeau într-o singură cameră, au acuzat stare de rău după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă care a avut scăpări de fum.

La fața locului au acționat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90