Comdata 930 x 122

caravana fii pregătit

ARGEȘ: PRIM-AJUTOR DE URGENȚĂ

Argeș: Prim-ajutor de urgență. Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în Curtea de Argeş (în parcarea Bisericii Domnești), iar duminică, 19 noiembrie, în Câmpulung Muscel (în Piaţa Primăriei).

Citiți și: UPDATE: BĂRBAT CĂZUT ÎN PUȚ

În cele două zile, între orele 10 și 18, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeş va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim-ajutor în situații de urgență. Cursurile vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România (cutremure, inundații, incendii) și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Citiți și: BASCOV: MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim-ajutor, cu dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit instruirea eficientă a cursanților.

Este al doilea an în care caravana “Fii pregătit!” pornește la drum prin întreaga țară pentru cursuri de instruire a populației.

Cei care vor să participe la cursuri se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD: AICI.

Anul trecut, caravana “Fii pregătit!” a parcurs mai bine de 17.000 de kilometri, ajungând în 29 de orașe. Peste 10.200 de persoane au fost instruite de personalul IGSU. Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. (Foto 1: descriptiv) 

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066