930×122 CUMPANA 5

înșelăciune

Argeș: Țeapă la o casă de amanet din municipiu! Tinichea la preț de aur

Incredibil de ce au fost în stare trei bărbați pentru a face rost de bani. Au încercat să vândă tinichele la preț de aur la un amanet din Curtea de Argeș.

Citiți și: Percheziții în Pitești și Costești! Evaziune fiscală și înșelăciune

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în flagrant delict trei bărbați, care încercau să amaneteze circa 70 de grame de bijuterii din metal comun, ca fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același municipiu.

Citiți și: Argeș. Scenarii visate noaptea le puneau în aplicare ziua! Planul făcut era incredibil

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbați, de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, cei trei au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Cuvantul Libertatii

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3