930×122 CAPRA 5

meteorologie

ARGEȘ: VESTE PROASTĂ DE LA METEOROLOGI

Argeș: Veste proastă de la meteorologi. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până pe 28 mai 2017) au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și în județul Argeș de joi, 18 mai, și până duminică, 21 mai, vremea va fi răcoroasă pentru această perioadă din an.

Temperaturile maxime diurne vor fi cuprinse în medie între 18 și 21 de grade Celsius, iar minimele nocturne, între 7 și 9 grade.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

În schimb, conform estimărilor de vreme, astăzi, 16 mai, și mâine, 17 mai, precum și în timpul celei de-a doua săptămâni de prognoză, 22-28 mai, regimul termic va fi în general apropiat de cel normal pentru luna mai, cu maxime între 22 și 24 de grade și cu minime de 10 până la 12 grade.

Pe parcursul celor două săptămâni se vor semnala averse aproape în fiecare zi, fiind posibile și descărcări electrice. Probabilitatea ca ploile să fie pe arii extinse și local importante cantitativ va fi mai ridicată în intervalele de timp 18 – 19 mai și 21 – 23 mai, potrivit estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3