Donaris 930 x 122

balcani

ARGEȘENII POT DONA PENTRU CETĂȚENII DIN SERBIA ȘI BOSNIA

Crucea Roșie din România vine în sprijinul persoanelor din Serbia și Bosnia-Herțegovina afectate de cele mai mari inundații care au avut loc în Balcani în ultimul secol.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Din depozitul central al instituției au fost deja trimise către zonele respective 500 de saci de dormit, 200 de pături și 100 de perechi de cizme. În plus, românii sunt rugați să facă donații online pe www.crucearosie.ro și pe telefonul mobil, prin SMS, la numărul 8829. Fiecare SMS trimis înseamnă o donație de 2 euro.

Și Crucea Roșie Argeș se implică în Apelul umanitar din Balcani. Argeșenii pot face donații în alimente neperisabile. Potrivit organizatorilor, alimentele sunt așteptate la TIR-ul cu însemnele Crucii Roșii care va staționa până pe 29 mai în parcarea hipermarketului Auchan din Pitești. Inițial Crucea Roșie Argeș anunțase ca loc de primire a alimentelor parcarea de la bazinul descoperit de lângă Bazinul Olimpic, dar a revenit asupra deciziei.

Citiți și: Închisoare pentru folosirea fără drept a acestui simbol!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90