Donaris 930 x 122

autostrada

LIVIU_DRAGNEA

ASTA ÎL VA ENERVA PE LIVIU DRAGNEA!

Pitești-Sibiu nu se află pe harta autostrăzilor pe care Guvernul Ponta și-a propus să le realizeze până în anul 2018. În schimb, va fi finanțată construirea unei autostrăzi București-Alexandria.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

De ce Alexandria? Nu puțini sunt de părere că singurul „criteriu” este… Liviu Dragnea. După cum bine se știe, vicepremierul provine din Teleorman, județul pe care l-a condus ca președinte de Consiliu Județean. Ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Șova, e luat la întrebări pe această temă de către un parlamentar de Argeș. Deputatul PNL Theodor Nicolescu îl întreabă în scris pe ministru în baza căror argumente obiective va fi construită autostrada București-Alexandria, iar Pitești-Sibiu nu.

„Din păcate, autostrada Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu nu este prevăzută pentru finanțare în următorii ani, deși este parte a coridorului IV Paneuropean, fapt grav, care va afecta dezvoltarea economică a județului Argeș și va genera pierderi însemnate grupului Dacia-Renault. (…) Care sunt criteriile în baza cărora a fost selectat pentru finanțare tronsonul de autostradă București-Alexandria și a fost exclusă finanțarea autostrăzii Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu pentru următorii ani?”, l-a întrebat deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu pe ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Șova. Parlamentarul așteaptă răspuns scris din partea ministrului. Suntem și noi curioși să aflăm argumentele domnului Șova.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • ssdnbddb@yahoo.com spune:

    suntem o tara condusa de natangi Cum dracu a devenit teleormanul asa important in tara asta?pentru un hotel a lu domna stim noi cine …. sa facem dracu si capitale europeana la Alexandria ca bucurestiul nu mai reprezinta nimic Sau vorba aia de vrei sa ajungi din vaslui la bucuresti treci pe l teleorman ca de pe acolo e cel mai bun drum .Stiti voi domni parlamentari si dumneavoastra domnule Dragnea Bancul cu ratza? ratzai dracu sa fiti Pacat ca sunt oameni de calitate prin parlament si prin guvern care trebuie sa inchida gura din cauza unuia ca Dragnea Prosti suntem noi ca acceptam

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90