Donaris 930 x 122

bloc

ATENȚIE CUI DESCHIDEȚI UȘA! O PITEȘTEANCĂ A PĂȚIT-O

Atenție cui deschideți ușa! O piteșteancă a pățit-o.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

O pensionară din Pitești a căzut victimă unor hoți care și-au declinat o identitate falsă. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, în urmă cu două zile, într-un bloc de pe strada Calea Bascovului din cartierul Ceair.

Deși imobilul este prevăzut cu interfon, hoții, doi bărbați, au reușit să intre în bloc susținând că reprezintă o firmă de profil și că au venit să verifice posibile scurgeri la instalațiile de gaze din apartamente.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Indivizii au sunat la mai multe uși. O femeie, pensionară, care locuiește singură, a făcut imprudența să le deschidă. În timp ce unul dintre ei a stat cu femeia în bucătărie, „verificând” așa-zisa scurgere de gaze, celălalt a intrat într-o cameră a apartamentului, de unde a furat bani și bijuterii. Paguba totală s-ar ridica la circa 6.000 de lei. Din fericire, cei doi escroci nu au folosit violența.

Femeia a făcut sau urmează să facă plângere la Poliție.

Nu este pentru prima dată când în Pitești hoții acționează în acest fel. Autoritățile atrag din nou atenția: lucrătorii de la societățile furnizoare de utilități și servicii (gaze, curent electric, apă, salubritate, telefonie, cablu) sau de la firmele cu care acestea au contract pentru verificări poartă salopete specifice sau alte semne de identificare (ca de pildă, ecuson). De asemenea, vizitele la domiciliu ale lucrătorilor de la aceste societăți sunt anunțate din timp, prin afișarea unui mesaj informativ în scara blocului.

În plus, oamenii sunt sfătuiți să le ceară acestora să se legitimeze.

Probabil că este doar o chestiune de timp până când cei doi hoți vor fi prinși de Poliție. Până atunci, însă, indivizii sunt liberi și ar putea să acționeze din nou. Prin urmare, aveți grijă cui deschideți ușa și pe cine lăsați să vă intre în locuință!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90