Donaris 930 x 122

discoteci

DECIZIE IMPORTANTĂ PENTRU MINORII AMATORI DE CLUBURI ȘI BARURI

Plenul Senatului a adoptat astăzi propunerea legislativă prin care minorii cu vârste de până în 16 ani nu mai au voie să intre neînsoţiţi în cluburi, baruri, discoteci și alte unități similare în care se vând băuturi alcoolice sau țigări.

Citiți și: Acești salariați nu vor putea fi obligați la ture de noapte

Potrivit propunerii, accesul minorilor cu vârste până în 16 ani se va face obligatoriu doar însoțiți de părinți ori de un tutore (un alt adult decât părintele, persoană împuternicită în acest sens).

Detalii despre propunere, care îi aparține senatorului PNL Sebastian Grapă, puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/proiect-minorii-cluburi-si-baruri-doar-cu-parintii-sau-un-tutore/.

Citiți și: Scene neașteptate în Pitești: Puști de 14 ani, prins la volanul mașinii bunicului!

Propunerea aprobată azi de Senat mai are nevoie și de votul favorabil al plenului Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional, și, ulterior, de promulgarea de către președintele țării pentru a deveni lege.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3