EcoMoto 930×122

autostrazi

ATENȚIE, ȘOFERI! TRONSOANE PERICULOASE DE DRUM

Atenție, șoferi! Tronsoane periculoase de drum.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că la această oră nici în județul Argeș și nici în alte zone ale țării nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a vreunui eveniment rutier sau ca efect al vremii.

Se circulă, însă, în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea pe alocuri la sub 100 de metri, pe autostrada A1 pe tronsoanele Sibiu – Deva, între kilometrii 238 şi 316, şi Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 12 şi 80, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa între kilometrii 12 şi 105 şi pe toată lungimea autostrăzii A3 Bucureşti – Ploieşti, precum şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Cluj, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Mureş, Prahova, Sibiu și Teleorman.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu viteză adaptată condiţiilor meteo, să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, să utilizeze luminile de ceaţă şi să crească distanţa în deplasare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90