930 x122 grota rece

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, O ȘANSĂ ÎN PLUS PENTRU COMUNA BUDEASA

Primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru (foto), a anunțat că are în plan multe proiecte importante de infrastructură în localitatea pe care o păstorește. Cu siguranță, însă, cea mai așteptată lucrare este construcția tronsonului cinci al autostrăzii Pitești – Sibiu, iar Budeasa joacă un rol cheie în acest proiect. Mai mult, autostrada va contribui cu siguranță la o dezvoltare puternică a comunei aflată în apropierea Piteștiului.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

 

Citiți și: O nouă Autostradă în România, într-o zonă neașteptată!

Astfel, de curând a fost publicată în Monitorul Oficial o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Sibiu-Pitești”- Secțiunea 5 Curtea de Argeș-Pitești, aflate pe raza localităților Budeasa, Curtea de Argeș, Mălureni și municipiul Pitești. Ceea ce înseamnă că nu mai este mult până la demararea propriu-zisă a investiției!

 

 

În ceea ce privește comuna Budeasa, nu mai puțin de 88 de imobile sunt vizate de expropeire cu justă despăgubire!

Suma totală alocată despăgubirilor de pe acest tronson se ridică la valoarea de 4.275.720 de lei, fiind alocată de la bugetul de stat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90