930×122 CUMPANA 5

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, O ȘANSĂ ÎN PLUS PENTRU COMUNA BUDEASA

Primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru (foto), a anunțat că are în plan multe proiecte importante de infrastructură în localitatea pe care o păstorește. Cu siguranță, însă, cea mai așteptată lucrare este construcția tronsonului cinci al autostrăzii Pitești – Sibiu, iar Budeasa joacă un rol cheie în acest proiect. Mai mult, autostrada va contribui cu siguranță la o dezvoltare puternică a comunei aflată în apropierea Piteștiului.

Citiți și: Atenție maximă la km. 38 al autostrăzii A1 pe sensul spre Pitești!

 

Citiți și: Budeasa: Întâlnire cu cetățenii pe tema cadastrului

Astfel, de curând a fost publicată în Monitorul Oficial o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Sibiu-Pitești”- Secțiunea 5 Curtea de Argeș-Pitești, aflate pe raza localităților Budeasa, Curtea de Argeș, Mălureni și municipiul Pitești. Ceea ce înseamnă că nu mai este mult până la demararea propriu-zisă a investiției!

 

 

În ceea ce privește comuna Budeasa, nu mai puțin de 88 de imobile sunt vizate de expropeire cu justă despăgubire!

Suma totală alocată despăgubirilor de pe acest tronson se ridică la valoarea de 4.275.720 de lei, fiind alocată de la bugetul de stat.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3