Donaris 930 x 122

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, O ȘANSĂ ÎN PLUS PENTRU COMUNA BUDEASA

Primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru (foto), a anunțat că are în plan multe proiecte importante de infrastructură în localitatea pe care o păstorește. Cu siguranță, însă, cea mai așteptată lucrare este construcția tronsonului cinci al autostrăzii Pitești – Sibiu, iar Budeasa joacă un rol cheie în acest proiect. Mai mult, autostrada va contribui cu siguranță la o dezvoltare puternică a comunei aflată în apropierea Piteștiului.

Citiți și: Primăria Budeasa solicită finanțare pentru două proiecte prin Programul “Anghel Saligny”

 

Citiți și: Autostrada spre Sibiu: Liber la semnat contractul pentru tronsonul Curtea de Argeș – Tigveni!

Astfel, de curând a fost publicată în Monitorul Oficial o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Sibiu-Pitești”- Secțiunea 5 Curtea de Argeș-Pitești, aflate pe raza localităților Budeasa, Curtea de Argeș, Mălureni și municipiul Pitești. Ceea ce înseamnă că nu mai este mult până la demararea propriu-zisă a investiției!

 

 

În ceea ce privește comuna Budeasa, nu mai puțin de 88 de imobile sunt vizate de expropeire cu justă despăgubire!

Suma totală alocată despăgubirilor de pe acest tronson se ridică la valoarea de 4.275.720 de lei, fiind alocată de la bugetul de stat.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441