NOR CURIER 930X122

autostrada

AZI S-A STABILIT: CE FIRME VOR REFACE STUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU PITEȘTI-SIBIU

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că astăzi a fost desemnat câștigătorul licitației pentru revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Este vorba de Asocierea dintre firmele Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala București și Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Valoarea ofertei câștigătoare se ridică la 29.075.308, 91 de lei fără TVA, reprezentând aproximativ 6.530.000 de euro fără TVA.

Potrivit CNADNR, durata contractului este de 17 luni, iar principalele activități care vor fi realizate în cadrul studiului de fezabilitate sunt următoarele: studiul de trafic; studiul privind alternative de traseu; investigații de teren (studii hidrologice; geotehnice; topografice; arheologice și pedologice); activități de proiectare (drum, noduri rutiere; poduri; pasaje; viaducte; consolidări; tuneluri; siguranța circulației și utilități); evaluarea impactului asupra mediului; analiza cost/beneficiu și modelul financiar și pregătirea documentației de atribuire pentru viitoarele contracte de lucrări.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Contractul este împărțit în 5 secțiuni, conform Caietului de Sarcini. Pentru Secțiunea Sibiu-Boița (Lotul 1) și Curtea de Argeș-Pitești (Lotul 5) studiul de fezabilitate trebuie realizat în maximum 5 luni. Pentru celelalte secțiuni, în maximum 12 luni.

Viitoarea autostradă pentru care va fi refăcut studiu de fezabilitate va lega șoseaua ocolitoare a Piteștiului de șoseaua ocolitoare a Sibiului, lungimea urmând să fie de circa 120 de km.

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3