930×122 CAPRA 5

budeasa

BUDEASA: INTERVENȚII CEZ. CE SATE SUNT AFECTATE DE ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC

Primăria comunei Budeasa anunță întreruperea furnizării energiei electrice către consumatori casnici şi agenţi economici din localitate în data de 17 martie 2020, între orele 9 și 17 în satele Budeasa Mare, Gălășești, Calotești, Valea Mărului, Rogojina și Stoenești.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Măsura este luată de CEZ Distribuţie Oltenia, care execută lucrări în reţelele electrice „pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, dar şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite”.

„Sunt lucrări programate ale celor de la Distribuție Oltenia”, le explică primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto) celor care se întreabă de ce sunt atât de dese întreruperile în furnizarea energiei electrice în localitate.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3