New Profesional Consult 930 x 122

biserici

BULUC DE CERȘETORI LA BISERICILE DIN PITEȘTI DE ÎNĂLȚAREA DOMNULUI

Cum astăzi a fost o sărbătoare religioasă importantă, Înălțarea Domnului, cerşetorii au venit buluc în curtea bisericilor din Pitești.

Citiți și: ,,Minune” săvârșită de Poliția Locală. Cerșetor ,,invalid” s-a ridicat și a luat-o la goană

Știu bine că mai ales în astfel de zile este imposibil să nu se aleagă cu ceva. Fie cu niscaiva bănuți, fie cu de-ale gurii. După ce polițiștii locali își făceau rondul, timp în care stăteau retrași și ascunși, cerșetorii reapăreau la intrările în lăcașurile de cult. La biserica „Sf. Ilie”, de pildă, din „Frații Golești”, acolo unde am făcut fotografiile, un grup de cerșetoare au așteptat mila credincioșilor, inclusiv cu un copil în cărucior, cu un altul în brațe și cu încă unul, o fetiță mai mare, pe lângă ele.

În ciuda acțiunilor sporadice ale polițiștilor, care se mai soldează, uneori, cu amenzi, cerșetoria este un fenomen pe care autoritățile piteștene nu îl pot stopa.

Citiți și: Pitești: A ieșit cu copiii la cerșit prin Centru

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3