930 x122 grota rece

calculator

CALCULATOR LA ITM CU INFORMAȚII PENTRU ANGAJAȚI ȘI ANGAJATORI

Ieri la parterul sediului din Pitești al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș a fost instalat un calculator cu informaţii necesare angajaţilor şi angajatorilor. Pentru început sunt oferite informații legate de:

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

1.Calculul salariului net (persoanele interesate îşi pot verifica salariul net prin folosirea aplicaţiei disponibile pe site-ul ITM Argeş, la secţiunea de informaţii de interes public)

2.Programul de lucru şi de audienţe al ITM Argeş

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

3.Legislaţia în domeniile relaţii de muncă şi sănătate şi securitate în muncă

4.Informaţii cu privire la relaţiile de muncă (înregistrarea contractelor de muncă sau sancțiuni primite de angajatori)

5.Informaţii cu privire la sănătatea şi securitatea în muncă (sancţiuni contravenţionale şi infracţiuni prevăzute în legislaţia din domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă și avize şi autorizaţii eliberate de ITM Argeş)

6.Informaţiile de interes public (lista cu documentele care pot fi puse la dispoziţia cetăţenilor în baza legii privind informaţiile de interes public și diverse formulare).

Persoanele interesate în obţinerea informaţiilor pot cere pentru accesarea datelor din calculator asistenţa sau ajutorul specialiştilor ITM Argeş. (Foto: sediul ITM Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90