930 x122 grota rece

coruptie

CÂND VA FI REGLEMENTATĂ PROBLEMA FONDULUI CLASEI? GARDIN DĂ RĂSPUNSUL!

După scandalurile de corupție din ultima vreme din învățământ, ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a avut câteva videoconferințe pe acest subiect cu inspectorii școlari generali din județe. La rândul lor, la cererea ministrului, inspectorii i-au convocat în ședințe pe directorii de licee și școli.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Este și cazul inspectorului școlar general al județului Argeș, Florin Gardin (foto). Acesta s-a întâlnit astăzi, în incinta fostului Centru de Calcul din Pitești, cu directori de unități de învățământ din județ. Gardin le-a cerut directorilor să le transmită cadrelor didactice să nu ia bani de la părinți și copii. Inspectorul general școlar a solicitat ca de gestionarea problemei unor investiții suplimentare în unitățile de învățământ față de cele realizate cu fonduri bugetare să se ocupe comitetele de părinți, iar nu învățătorii sau profesorii.

De asemenea, Florin Gardin i-a informat pe directori că ministrul Educației Naționale i-a anunțat pe inspectorii școlari generali că peste circa două săptămâni va fi emisă o ordonanță de urgență a Guvernului care va reglementa acest gen de probleme, inclusiv chestiunea așa numitului fond al clasei.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90