930 x122 grota rece

căruţe

CARAVANĂ DE CĂRUȚE PE DN 73

Pe Facebook, într-un grup destinat informaţiilor rutiere, Info Trafic Piteşti, au fost postate fotografii cu un șir de patru căruţe.

Citiți și: Argeș: Minune după Paște – Dumnezeu îi întinde mâna unui copil de 14 ani lovit de TIR

Căruţaşii circulau nestingheriţi pe drumul naţional 73, Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, chiar dacă, potrivit legislaţiei rutiere, le este interzis accesul pe drumurile naţionale şi europene, ca şi pe străzile municipiilor reşedinţă de judeţ.

Caravana de căruțe pare „decupată” din alte timpuri, în contrast uluitor și deranjant cu modernitatea și civilizația secolului XXI. În plus, și mai grav, ele sunt un pericol pentru conducătorii auto.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Cel mai probabil, căruțașii au scăpat neamendați în condițiile în care polițiștii rutieri vor fi văzând „caravana” abia acum, în poze. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3