EcoMoto 930×122

căruţe

CARAVANĂ DE CĂRUȚE PE DN 73

Pe Facebook, într-un grup destinat informaţiilor rutiere, Info Trafic Piteşti, au fost postate fotografii cu un șir de patru căruţe.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

Căruţaşii circulau nestingheriţi pe drumul naţional 73, Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, chiar dacă, potrivit legislaţiei rutiere, le este interzis accesul pe drumurile naţionale şi europene, ca şi pe străzile municipiilor reşedinţă de judeţ.

Caravana de căruțe pare „decupată” din alte timpuri, în contrast uluitor și deranjant cu modernitatea și civilizația secolului XXI. În plus, și mai grav, ele sunt un pericol pentru conducătorii auto.

Citiți și: Blocaj absolut pe un drum foarte important și tranzitat de mii de șoferi

Cel mai probabil, căruțașii au scăpat neamendați în condițiile în care polițiștii rutieri vor fi văzând „caravana” abia acum, în poze. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90