Donaris 930 x 122

sofianu

CJ NU PUBLICĂ DESFĂȘURĂTORUL CONVORBIRILOR LUI TECĂU

Consilierul județean PNL Narcis Sofianu a cerut desfășurătorul convorbirilor telefonice purtate între 1 decembrie 2014 și 15 ianuarie 2015 de pe numărul de telefon de serviciu al președintelui Consiliului Județean Argeș, PSD-istul Florin Tecău.

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi! Se ia și permisul!

Sofianu a fost refuzat: „Informațiile solicitate de dumneavoastră nu se încadrează în categoria informațiilor de interes public, nefiind cuprinse în lista documentelor de interes public.”, scrie în răspunsul primit de Narcis Sofianu și semnat de vicepreședintele CJ, Constantin Polexe, și de Alisa Ciobanu, director executiv.

Narcis Sofianu nu renunță, însă, și revine cu o nouă cerere către secretarul Consiliului Județean: „Desfășurătorul convorbirilor purtate de pe un număr de telefon alocat instituției reprezintă o informație de interes public atunci când există indicii că acel telefon a fost folosit pentru discuții în interes privat și care afectează în mod grav imaginea instituției.”

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

Numărul respectiv de telefon de serviciu ar fi fost folosit de Tecău în scop privat în convorbirile inclusiv cu referiri sexuale pe care le-ar fi avut cu o femeie, potrivit săptămânalului Ancheta.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90