New Profesional Consult 930 x 122

lunca argesului

CUMPLIT! GALERIE FOTO DE GROAZĂ DIN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI!

Deși inaugurat cu doar un an și trei luni în urmă, despre parcul Lunca Argeșului s-a scris mai mult decât despre Trivale sau Ștrand, vechile parcuri ale orașului, în ani și ani de zile. Asta pentru că parcul din zona Zăvoi a Piteștiului a devenită o nedorită „vedetă” în urma inundațiilor din mai și iulie anul acesta: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcul-lunca-argesului-inghitit-de-ape-vezi-galerie-foto/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-parcul-lunca-argesului-iar-sub-ape-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

La începutul lunii mai apele învolburate ale râului Argeș au „mâncat” din mal: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-parcul-lunca-argesului-e-pericol-de-cadere-apa/. Administrația Pendiuc s-a rezumat atunci doar să amplaseze garduri și să atenționeze asupra pericolului. A urmat potopul de la sfârșitul lunii iulie. Apele au ros și mai mult din mal. De această dată, autoritățile au decis să interzică accesul în zona cu risc. După cum puteți vedea în fotografiile făcute ieri de ePitești, bordurile și (deja) mici bucăți din asfaltul aleii de promenadă, care are și pistă pentru bicicliști, au căzut în apă. Și acolo au rămas!

Ce are de gând Primăria? Cornel Constantin Ionică, viceprimar al municipiului, declară pentru ePitești că administrația locală și Apele Române au în vedere consolidarea cu gabioane a malului. Când? Viceprimarul nu știe. Cert este, o spune tot el, că până la această oră totul se află la stadiul de… intenție. Nu există un proiect concret pus pe hârtie. În atare condiții, să ne ferească Dumnezeu de un nou potop în toamna care vine! La o eventuală a treia inundație de proporțiile primelor două e ușor de anticipat că o bună parte din aleea respectivă se va prăbuși în apă.

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • costica spune:

    cumplita e prostia alora care s-au apucat sa faca parc in mijlocul raului (albia…). Cine plateste pentru tampenia asta?
    sunt o gramda de lucruri absolut necesare si noi facem parc in mijlocul apei…..
    fabricam masini si suntem judetul cu cele mai proaste drumuri…caruta aia cu prosti cred ca s-a rasturnat in arges…
    suntem prosti gramada

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3