930 x122 grota rece

autostrada

DAN ȘOVA, LUAT LA ÎNTREBĂRI DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Nu cu multe luni în urmă opinia publică, în special din Argeș, a criticat vehement faptul că Guvernul dădea prioritate construirii autostrăzii București-Alexandria (județul Teleorman) în detrimentul autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Într-un final, după bâlbâieli enervante și după ce amânase proiectul Pitești-Sibiu, Executivul a anunțat că ambele autostrăzi vor fi construite în curând. Mai mult decât atât, prim-ministrul Victor Ponta a comunicat luna trecută că lucrările la autostrada Pitești-Sibiu vor începe în anul 2015 de la ambele capete, urmând să fie finanțate din exercițiul bugetar european 2014-2020.

Cu toate acestea, ministrul Transporturilor, Dan Șova, continuă să susțină că viitoarea autostradă București-Alexandria ar avea cel mai bun raport cost-beneficiu (costul de construire amortizat în funcție de numărul de autovehicule care ar urma să o traverseze). Contestând această concluzie, deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu (foto 2) l-a interpelat în scris pe ministrul Transporturilor. Nicolescu îi cere lui Dan Șova să prezinte raporturile cost-beneficiu pentru fiecare dintre cele două autostrăzi. În plus, parlamentarul îi solicită ministrului un calendar clar de finanțare a celor două investiții.

Citiți și: Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andreea spune:

    E clar ca banii proveniti din acciza suplimentara pe carburant vor merge catre bugetele de campanie ale PSD pentru alegerile de anul acesta si nu catre constructia de autostrazi, asa cum au cerut liberalii. Reteta a fost brevetata de Nastase si baronii locali ai partidului-stat PSD. Din fericire pozitia ferma a PNL da rezultate si cu putin noroc vom scapa in curand de coruptibilul si santajabilul Victor Ponta – premierul ilegitim al Romaniei

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3