SMART KIDS 930X122

biserici

DE SF. ION, PUHOAIE DE CERȘETORI LA BISERICILE DIN PITEȘTI. UNDE E POLIȚIA?

Astăzi, de Sfântul Ion, la bisericile din Pitești a fost aglomerație. Pe lângă mulțimea de credincioși, și o mulțime de cerșetori.

Citiți și: ,,Minune” săvârșită de Poliția Locală. Cerșetor ,,invalid” s-a ridicat și a luat-o la goană

Cu miei în brațe, cu copii de mână, la rândul lor puși să se milogească, unii dintre ei ologi, cerșetorii i-au copleșit pe credincioși în momentul în care aceștia au ieșit de la slujba religioasă oficiată de preoți. Cei mai insistenți au fost copiii. „Un leu, doamnă!”, „Să vă fie milă!” sau „Să vă ajute Dumnezeu!”, au fost „refrenele” cerșetorilor, adunați în număr mare în special la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul”, din vecinătatea Gurii Trivăii, de pe strada Egalității.

Deși ieri Poliția Română ne asigura că atât de Bobotează, cât și de Sfântul Ion oamenii legii vor asigura liniștea și ordinea în zona lăcașurilor de cult, cel puțin la ora la care am fost noi la biserica respectivă nu era picior de polițist. Nici polițiști de la Municipiu și nici polițiști locali. Dacă s-ar fi aflat acolo, polițiștii îi puteau amenda și îndepărta pe cerșetori.

Citiți și: Pitești: A ieșit cu copiii la cerșit prin Centru

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA