New Profesional Consult 930 x 122

jurământ

ELEVII MILITARI DEPUN JURĂMÂNTUL

25 octombrie este Ziua Armatei Române, ocazie cu care în Piteşti vor avea loc mai multe acţiuni menite să marcheze evenimentul.

Citiți și: Pitești: Surpriză în Piața Primăriei!

Prima dintre ele se va desfășura cu o zi mai devreme, astăzi, 24 octombrie. Cu începere de la ora 10 în Piaţa Primăriei va fi organizată o ceremonie de depunere a jurământului de către elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri ai Forţelor Terestre “Basarab I”. Chiar dacă în Pitești vremea este mohorâtă și rece, cu cer acoperit și cu doar 7 grade Celsius în termometre la această oră, cei care apreciază uniforma militară pot veni să asiste la un eveniment deosebit.

Pentru mâine, tot la ora 10, la Monumentul Tanchiştilor Români de pe strada Nicolae Dobrin (de lângă stadionul cu acelaşi nume) este programată şi o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane, buchete şi jerbe de flori. Și-au anunţat prezenţa oficialităţi ale judeţului, dar şi reprezentanţi ai formaţiunilor politice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: MApN organizează examen pentru ocuparea posturilor pentru personalul încadrat fără concurs în starea de alertă

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA