New Profesional Consult 930 x 122

jurământ

ELEVII MILITARI DEPUN JURĂMÂNTUL

25 octombrie este Ziua Armatei Române, ocazie cu care în Piteşti vor avea loc mai multe acţiuni menite să marcheze evenimentul.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Prima dintre ele se va desfășura cu o zi mai devreme, astăzi, 24 octombrie. Cu începere de la ora 10 în Piaţa Primăriei va fi organizată o ceremonie de depunere a jurământului de către elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri ai Forţelor Terestre “Basarab I”. Chiar dacă în Pitești vremea este mohorâtă și rece, cu cer acoperit și cu doar 7 grade Celsius în termometre la această oră, cei care apreciază uniforma militară pot veni să asiste la un eveniment deosebit.

Pentru mâine, tot la ora 10, la Monumentul Tanchiştilor Români de pe strada Nicolae Dobrin (de lângă stadionul cu acelaşi nume) este programată şi o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane, buchete şi jerbe de flori. Și-au anunţat prezenţa oficialităţi ale judeţului, dar şi reprezentanţi ai formaţiunilor politice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90