930 x122 grota rece

endava tech flow

Endava invită comunitatea IT din Pitești la Conferința Virtuală Techflow Europe 2021

Endava invită comunitatea IT din Pitești la Conferința Virtuală Techflow Europe 2021.

Citiți și: ENDAVA TECH FLOW PITEȘTI

EXPERȚI IT DE TOP VOR DISCUTA DESPRE EXPLORAREA INGINERIEI SOFTWARE ÎNTR-O ERĂ DIGITALĂ

Endava lansează un nou format de eveniment sub umbrela Tech Flow Europe, inițiativă care  vizează ca participanți peste 2.000 de ingineri software. Evenimentul se desfășoară online, timp de două zile, 15 și 16 aprilie 2021, și va include unii dintre cei mai renumiți experți IT, care își vor împărtăși opiniile și așteptările cu privire la viitorul vastului domeniu al ingineriei software. Participarea la conferință este GRATUITĂ, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată evenimentului.

Conferințele Tech Flow au adus în fața spectatorilor numeroase conversații relevante încă din 2016, fiind livrate în multiple locații din cadrul rețelei Endava. De-a lungul timpului, evenimentul a adunat peste 5.000 de profesioniști din domeniul tehnologiei, care au prezentat principalele tendințe din industrie și idei îndrăznețe pentru viitor.

„Suntem foarte încântați să lansăm această nouă platformă de conversație bazată pe tehnologie în toate locațiile noastre din Europa. Continuăm să promovăm cele mai noi tendințe tehnologice și ne propunem să susținem dezvoltarea competențelor inginerilor software în toată Europa”, a declarat Eoin Woods, Chief Technology Officer Endava.

Ediția europeană din 2021, organizată sub tema Inginerie software pentru o eră digitală, își propune să ofere o aprofundare a discuțiilor pe subiecte care variază de la arhitectura software, automatizare generală, cloud, infrastructură descentralizată, JAVA, inteligență artificială și machine learning, la interacțiunea dintre oameni și tehnologie în contextul accelerării erei digitale.

ENDAVA – O COMPANIE PUTERNICĂ  ÎN PITEȘTI, CU PESTE 100 DE ANGAJAȚI

Endava este una dintre cele mai puternice companii software din Piteşti, având la nivel local peste 100 de angajați. Conferințele Tech Flow au fost o componentă integrată a dezvoltării comunităților tehnice din Pitești, evenimentul strângând la fiecare ediție cateva sute de participanți, de la studenți aflați pe băncile facultăților de profil, până la ingineri software care lucrează în domeniu sau pasionați de tehnologie.

Odată cu mutarea evenimentului online, membrii comunității IT din Pitești vor putea să acceseze online, pentru doua zile, conținut tehnic de cel mai înalt nivel, din fața propriului calculator, fără niciun cost.

AGENDĂ

Conform agendei, în prima zi va avea loc un panel de discuții, respectiv 14 prezentări tehnice, iar a doua zi se concentrează exclusiv pe prezentări, împărțite în două categorii: Shaping the present și At the gates of tomorrow.

Dintre speakerii internaționali prezenți la eveniment îi menționăm pe Adam Bien (Developer (Architect) & Java Rock Star), Paul Stack (Staff Software Engineer @ Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate la VMware), Ana Maria Mihălceanu (Java Champion, Application Architect @IBM) și Manuel Pais (DevOps Consultant & Team Topologies author).

Evenimentul este gratuit, însă necesită înregistrarea participanților, AICI 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3