SMART KIDS 930X122

apartament

FEMEIA CARE S-A TREZIT CU UN AUDI ÎN CASĂ DOARME CEVA MAI LINIȘTITĂ

La intersecția străzilor General Constantin Cristescu și Maternității din Pitești municipalitatea a montat glisiere din metal care să protejeze de accidente apartamentul de la parterul blocului 5 IRTA.

Citiți și: Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

În sfârșit, Primăria a acționat, dar abia după ce, la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, proprietara locuinței s-a trezit cu un Audi în dormitor și abia după ce nemulțumirile acesteia față de indiferența pe care o manifesta municipalitatea au fost prezentate de ePitești (AICI, amănunte).

Zidul și fereastra distruse încă nu au fost refăcute, proprietara acoperind suprafața lipsă cu o placă OSB.

Citiți și: Rămâi perplex ce și-a făcut un piteștean la parter! Primăria doarme!

Amintim că în seara zilei de 25 ianuarie 2020, din cauza vitezei, șoferul unui Audi a intrat cu autoturismul în zidul apartamentului, făcându-l praf și pulbere. Coliziunea a fost atât de puternică încât în zona impactului peretele exterior al locuinței de la parterul blocului a fost efectiv spart, cărămizile prăbușindu-se în interiorul locuinței. Geamurile de la fereastră s-au făcut țăndări. Din fericire, nu au fost victime

A fost cel mai grav, dar nu și singurul incident de acest fel din zonă, de aici și nemulțumirea proprietarii față de lentoarea cu care a acționat Primăria (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90