SMART KIDS 930X122

apartament

FEMEIA CARE S-A TREZIT CU UN AUDI ÎN CASĂ DOARME CEVA MAI LINIȘTITĂ

La intersecția străzilor General Constantin Cristescu și Maternității din Pitești municipalitatea a montat glisiere din metal care să protejeze de accidente apartamentul de la parterul blocului 5 IRTA.

Citiți și: Pitești: A găsit ușa la apartament deschisă și a violat proprietara!

În sfârșit, Primăria a acționat, dar abia după ce, la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, proprietara locuinței s-a trezit cu un Audi în dormitor și abia după ce nemulțumirile acesteia față de indiferența pe care o manifesta municipalitatea au fost prezentate de ePitești (AICI, amănunte).

Zidul și fereastra distruse încă nu au fost refăcute, proprietara acoperind suprafața lipsă cu o placă OSB.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: PANICĂ LA BLOC ÎN POPA ȘAPCĂ

Amintim că în seara zilei de 25 ianuarie 2020, din cauza vitezei, șoferul unui Audi a intrat cu autoturismul în zidul apartamentului, făcându-l praf și pulbere. Coliziunea a fost atât de puternică încât în zona impactului peretele exterior al locuinței de la parterul blocului a fost efectiv spart, cărămizile prăbușindu-se în interiorul locuinței. Geamurile de la fereastră s-au făcut țăndări. Din fericire, nu au fost victime

A fost cel mai grav, dar nu și singurul incident de acest fel din zonă, de aici și nemulțumirea proprietarii față de lentoarea cu care a acționat Primăria (AICI, imagini și subiectul pe larg).

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90