New Profesional Consult 930 x 122

călinești

HOȚI DE LEMNE DIN CĂLINEȘTI, PRINȘI DE POLIȚIE

Poliţiştii din comuna argeșeană Călineşti au continuat cercetările în zece cauze penale rămase inițial cu autori necunoscuţi. Cauzele se referă la tăieri ilegale şi furturi de material lemnos din pădure şi la furturi de bunuri din locuinţe şi anexe gospodăreşti.

Citiți și: Urgență majoră în Argeș! I-a căzut în cap!

Autorii au fost identificați. Este vorba de patru persoane, toate din Călinești, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani. Unul dintre cei patru a fost reținut 24 de ore de Poliție pe bază de ordonanță și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceilalți sunt cercetați în stare de libertate.

Potrivit Poliției argeșene, în perioada iunie 2013-iulie 2014 bărbaţii au tăiat şi sustras ilegal material lemnos din pădurile aflate în fondul forestier naţional din comuna Călineşti. De asemenea, conform aceleiași surse, ei au furat mai multe bunuri din case nelocuite şi anexe gospodăreşti, prejudiciul total ridicându-se la 11.300 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Oficial! Ce spune Poliția despre moartea suspectă a bărbatului din pădure

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90