New Profesional Consult 930 x 122

banatului

ÎNCĂ UNUL! PE STRADA EXERCIȚIU VA FI CONSTRUIT UN BLOC CU 6 ETAJE

Piața construcțiilor de blocuri de locuințe, cu investitori privați, s-a dezmorțit în Pitești după anii de criză economică.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

După ce ieri v-am prezentat un proiect imobiliar similar (http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-un-nou-bloc-de-locuinte-pitesti/), astăzi a mai apărut unul.

Un alt investitor particular, Cătălin Alexandru Grosu, a anunțat Primăria că vrea să construiască un bloc de locuințe colective pe un teren aflat pe strada Exercițiu, la nr. 3, în cartierul Banatului. Clădirea ar urma să aibă 6 etaje, cu spații comerciale la parter.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Municipalitatea va elabora pentru acest proiect Planul Urbanistic de Detaliu, care va fi supus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local.

Pe aceeași temă puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cartierul-craiovei-se-construieste-un-nou-bloc-turn-de-locuinte/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3