New Profesional Consult 930 x 122

Drifturi

Inconștiență extremă! Drifturi cu o mașină de raliuri în curtea liceului

Drifturi inconștiente în curtea liceului. Sute de elevi au asistat la demonstrație, fiind expuși unui real pericol.

Citiți și: Argeș. Un șofer de 20 de ani s-a umflat în pene cu Poliția lângă el

Totul s-a întâmplat în curtea Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad.

În imagini se vede cum elevii stau pe margine, fără a fi luată vreo măsură de siguranță în ceea ce-i privește. Copiii se aflau la câțiva metri de aşina aflată în mişcare, iar zona nu a fost împrejmuită cu garduri de protecţie.

Citiți și: Argeș. A rănit grav un tânăr de 18 ani în timp ce făcea drifturi și a fugit!

Directorul unității de învățământ, Petronela Ioja, a spus că totul a fost făcut în cadrul unui parteneriat cu un club sportiv deținut de pilotul de curse Vali Porcișteanu și că tocmai acesta s-ar fi aflat la volanul mașinii de curse, notează specialarad.ro.

Înainte de a se urca la volan și de a face drifturi, pilotul le-a vorbit elevilor despre măsurile de siguranță, cum ar fi purtarea centurii de siguranță și șofatul prudent.

Lipsa măsurilor de siguranță nu a reprezentat o problemă pentru organizatori. Mai mult decât atât, directorul unității de învățământ a declarat pentru sursa citată că pilotul a desfășurat acest timp de activitate în mai multe școli din țară.

Sursă video: Youtube Special Arad

Sursă foto: Observator

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3