930×122 CAPRA 5

amenzi

INSTRUCTORI AUTO, AMENDAȚI DE POLIȚIE ÎN PITEȘTI

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au desfășurat ieri o acțiune pentru reducerea riscului rutier generat de instructorii auto aflați în procesul de instruire practică a elevilor, instructori care nu respectă traseele stabilite și regulile de circulație pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma acțiunii, polițiștii au dat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, conform H.G. 69/2012.

„Reamintim că pentru activitatea de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, în municipiul Pitești există mai multe artere rutiere pe care circulaţia este restricţionată pentru vehiculele cu care se efectuează pregătirea practică a cursanţilor de către şcolile de conducători auto, adoptate prin H.C.L. 247/2018, după cum urmează:

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

strada Banat, strada Dumbravei, strada Armand Călinescu, strada Egalităţii, strada Maior Şonţu, bulevardul I.C.Brătianu şi bulevardul Republicii (tronsonul cuprins între fosta clădire CEZ şi intersecţia cu strada Maternităţii)”, atenționează Serviciul Rutier Argeș. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90