Donaris 930 x 122

deszapezire

IONICĂ PUNE ÎN PERICOL DESZĂPEZIREA PITEŞTIULUI!

Ionică pune în pericol deszăpezirea Piteştiului! Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, pune în pericol activitatea de deszăpezire a oraşului.

Citiți și: Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat în Pitești, în prima noapte în care a nins

Concret, Consiliul Local Piteşti a achiziţionat mai multe maşini multifuncţionale (care pot funcţiona atât pentru activităţi pe timp de iarnă, la deszăpezire, cât şi pe timp de vară, pentru curăţenie stradală).

În mod straniu, în loc să aloce utilajele către SC Salpitflor Green SA, societate a Consiliului Local care face atât deszăpezirea, cât şi curăţenia stradală, primarul Cornel Ionică insistă ca maşinile să ajungă la Administraţia Domeniului Public care să preia şi activitatea de deszăpezire.

Citiți și: Primăria Bradu a semnat contractul pentru deszăpezirea comunei

Acest lucru ar însemna că ADP ar urma să primească şi alocările financiare care ajungeau în mod obişnuit la Salpitflor pentru deszăpezire, sume care înseamnă 40% din bugetul societăţii. În plus, ADP nu are oameni pentru activitatea de salubrizare stradală, deci şi deszăpezirea aleilor ar fi pusă în pericol.

La intervenţia liderului PSD Piteşti Cristian Gentea, consilier local, Consiliul Local a decis să facă mai întâi un studiu din care să reiasă clar consecinţele unei asemenea mutări care ar putea arunca în aer activitatea de deszăpezire a Piteştiului care oricum nu a excelat niciodată!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90