NOR CURIER 930X122

afganistan

JANDARM ARGEȘEAN, MISIUNE ÎN AFGANISTAN

Jandarm argeșean, misiune în Afganistan.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

„Cu jurământul de credință în gând, cu iubirea pentru familie în suflet și cu mândria de a-și reprezenta țara în teatrul de operații din Afganistan, plutonierul major Ionuț Cătălin Duță, din cadrul Jandarmeriei Argeș, a participat astăzi la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia dislocării unui nou contingent de jandarmi în cadrul Misiunii NATO Resolute Support din Afganistan.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Jandarmul argeșean și-a obținut locul în cadrul contingentului în urma unei selecții riguroase, precum și în urma unei pregătiri specifice pentru zona de operații.

Noi le dorim colegilor misiune ușoară și transmitem toată aprecierea față de cei care ne reprezintă cu succes, atât în țară, cât și în afara acesteia!”, transmite Biroul de presă al Jandarmeriei argeșene.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90