New Profesional Consult 930 x 122

epitesti

LOCUL IDEAL PENTRU SHOPPING!

Shopping-ul ar putea fi desemnat cu ușurință ca fiind una dintre activitățile favorite ale femeilor. S-au făcut și studii și s-a constatat că majoritatea celor care iubesc shopping-ul sunt mai încrezătoare în forțele lor și foarte rar suferă de depresie. Bărbații, în schimb, nu sunt la fel de pasionați de această activitate. Ce este de făcut, așadar, pentru ca mersul la cumpărături să fie o relaxare pentru amândoi?

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

În primul rând, ar trebui să găsești locul ideal pentru shopping. Dacă ești din județul Argeș, trebuie să știi că Jupiter City Shopping Center reprezintă destinația ideală pentru shopping!

Vei găsi aici branduri în exclusivitate în Pitești: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Sephora, Nissa, New Yorker, Dandara sau Decathlon. Tot în Jupiter City vei descoperi Designers’ Corner, un POP-UP STORE în care designeri români își expun creațiile (acestea putând fi și achiziționate) și care reunește peste 15 designeri și artiști.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Dacă tocmai ți-ai achiziționat o locuință sau dacă doar te gândești să îți redecorezi casa, poți vizita Mobexpert, Casa Rusu sau Praktiker.

Dacă ești pasionat de sport, la Intersport sau Decathlon cu siguranță vei găsi echipamentul potrivit.

Pentru cei mici poți achiziționa cele mai interesante jucării și hăinuțe din Coccodrillo, Noriel sau zona Kids din magazinul H&M. În plus, pe parcursul vizitei tale în Jupiter City cei mici pot rămâne la locul de joacă Hocus Pocus, acolo unde se vor distra pe cinste!

Pentru cele mai noi apariții în materie de tehnologie, Media Galaxy este locul ideal.

Hipermarketul Carrefour rămâne cea mai bună variantă pentru cumpărăturile de zi cu zi. Și nu uita că te poți relaxa la o cafea bună la Gloria Jean`s sau Fun Caffe. De asemenea, poți lua masa în restaurantul La Butoaie sau în zona Snacking Carrefour.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90