SMART KIDS 930X122

autostrada

MĂSURĂ DE MILIOANE PENTRU AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU

Măsură de milioane pentru autostrada Pitești – Sibiu. Proiectul bugetului de stat pentru anul 2019 prevede sume și pentru proiecte de infrastructură rutieră de interes pentru argeșeni.

Citiți și: Se poate și în România! Drum expres, dat în folosință!

Pentru proiectul autostrăzii Pitești – Sibiu secțiunile 1 și 5 Guvernul va aloca 100.170.000 de lei. Secțiunea 1 este Sibiu – Boița, iar secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești. Ambele sunt în licitație pentru proiectare și execuție (firmele câștigătoare ar urma să fie desemnate în această lună, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR).

Amintim că și în cazul secțiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeș CNAIR a trimis spre validare către Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația de atribuire a contractului pentru proiectare și execuție. Ulterior validării de către ANAP va fi organizată licitația și pentru această secțiune.

Citiți și: Vis devenit realitate! Autostradă nouă, continuată de drum expres, în România

Pe de altă parte, pentru proiectul drumului expres Pitești – Craiova și legăturile acestuia la drumurile existente Guvernul a prevăzut în bugetul de stat pentru 2019 suma de 151.170.000 de lei.

O altă alocare bugetară de interes și pentru argeșeni vizează modernizarea DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov – 50.000.000 de lei. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3