Donaris 930 x 122

gradați

Noi beneficii pentru magistraţi şi soldaţi

Noi beneficii pentru magistraţi şi soldaţi.

Citiți și: Schimbări majore în Armată!

Parlamentarii pregătesc noi beneficii pentru unele categorii de bugetari, de această dată fiind vorba de permiterea direcţionării unei sume de bani pentru plata ratelor la o locuinţă de serviciu de către magistraţi, o prevedere aplicabilă şi în cazul soldaţilor, şi al gradaţiilor profesionişti.

Proiectul de lege care prevede că suma acordată magistraţilor pentru a-şi plăti chiria, potrivit legii în vigoare, să poată fi folosită de către aceştia şi pentru achitarea unei rate sau părţi din rate pentru achiziţionarea unui locuinţe, e deja în procedură avansată la Senat (primă cameră), având avizele de la comisiile din for.

Citiți și: Astăzi se anunță o nouă grevă! Magistrații vor mai mulți bani

De această facilitate ar putea avea parte şi soldaţii, şi gradaţii profesionişti, dacă un proiect de modificare legislativă care a fost aprobat tacit de Camera Deputaţilor va trece şi de Senat, care este for de decizional în acest caz.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3